Utskrift

4-timers interne workshops etter avtale hos eksisterende operatører, som ønsker informasjon og innføring i Forordning EU 2019/947.

Workshop'en er beregnet på dronevirksomhetens ledelse (operativ-, teknisk leder, flygesjef, kvalitets- og trygghetspersonell), men også for piloter som ønsker å gjøre seg kjent med den nye forordningen.

Målsetning

Workshop'en tar sikte på å skape en dialog, med utgangspunkt fra den eksisterende dronevirksomheten. Gjennom denne kan ledergruppen komme frem til en plan for å utføre de nødvendige arbeidsprosesser og gjennom dette få generert et adekvat innhold i OM, som kan føre frem til en godkjent operasjonstillatelse etter kravene i Forordning EU 2019/947. Om ønskelig kan taushetsavtale inngås.

Agenda

Hvordan

Gjennomføringen skjer via Teams, slik at deltakerne er uavhengig av geografisk sted og at smittevern (covid-19) er ivaretatt. Bedriften (operatøren) bestemmer et passende tidspunkt for gjennomføringen, slik at nøkkelpersonell får deltatt. Tidspunktet for gjennomføring er fleksibelt og kan også gjennomføres utenfor ordinær arbeidstid.

Ta kontakt med Øivind Isdahl-Engh (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 90157393) for pris og avtale om tidspunkt.